Osallistu kyselyyn ja voita!

OSALLISTU AIKATRAN KYSELYYN ja voit voittaa palkintoja!! Lahjakortti 50

VASTAUSAIKA 1.-31.10.2014

Koska loppuvuosi kuluu tunnetusti nopeasti, on aika suunnitella jo ensi vuotta, kehittää palveluita ja parantaa vanhaa. Tähän tarvitaan myös Sinun apuasi!

SÄÄNNÖT: vastaa kysymyksiin ja/tai jaa tämä ilmoitus Aikatran FB-sivulta omalla FB-sivullasi. Ilmoita yhteystietosi, jos haluat olla mukana myös palkintojen arvonnassa. Yhteystietoja ei käytetä markkinointiin! Vastaamalla kysymyksiin saat yhden ”arpalipun” ja jakamalla ilmoituksen FB:ssä, saat kaksi ”arpalippua” lisää. Maksimi per henkilö on siis kolme arpalippua.

Kiireenkesyttäjien taloPALKINNOT: vastaajien kesken arvotaan1 kpl lahjakortteja (50 euroa) Suomalaiseen kirjakauppaan, 1 kpl vapaavalintaisesti joko marraskuun tai joulukuun kiireenkesytys-iltoja ja 1 kpl Taivas ja Helvetti vol 2 -kirjaa.
Taivas ja helvetti
KYSYMYKSET: 1.)
Miten työnohjaus/valmennus voisi auttaa parhaiten Sinua työssäsi? 2.) Minkälaista työhön ja työyhteisöön liittyvää palvelua kaipaisit? 3.) Villikortti: jos voisit muuttaa mitä tahansa tämän päivän työelämässä, niin mitä se olisi?

Vastaa kysymyksiin tänne: https://aikatra.com/contact  

ARVONTA: palkintojen arvonta suoritetaan yhteystietojensa antaneiden kesken 1.11.2014. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän luvallaan myös Aikatran FB-sivuilla.

KIITOS VASTAUKSISTASI JA ONNEA ARVONTAAN!

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s