Joulukalenterin luukku nro 15: Iloittelua väreillä ja vaihtoehdoilla

Ajatusvoimala Aikatran joulukalenterissa tapaamme tänä vuonna myös eri alojen yrittäjiä. Yrittäjät kertovat omasta työstään, työinnostuksestaan ja joulunvietostaan ja heittävät kehiin pienen joulutarjouksen. Tänään tapaamme Sannan.

*****

Kuka

Sanna Jousi-Ofosu, Bizarren kauppias

Uusi konsepti

Emännöimässäni Bizarre Xmas Bazaarissa on tarjolla Salon alueen ja vähän kauempaakin tulevien kädentaitajien töitä, tuote-esittelypiipahduksia, työpajoja ja valmennuksia. Tutustumaan pääsee joulukuun muutamana päivänä myös mm. energiahoitoihin ja vyöhyketerapiaan. Bizarre on uusi konsepti, joka kokoaa yhteen erilaisia, perusolemukseltaan samanhenkisiä toimijoita ja tutustuttaa heitä toisiinsa. Konseptille on luvassa jatkoa joulun jälkeen.

Työinnostus

Olen aina ollut kova tekemään töitä ja innostusta uusiin asioihin on löytynyt, joten työinnostuksen ylläpitämistä ei varsinaisesti ole koskaan tarvinnut hakea. Olen siitä onnellisessa asemassa, että teen tällä hetkellä juuri sitä mitä haluan ja se jo itsessään innostaa ideoimaan uutta. Jos innostus meinaa lopahtaa tai tilanne muuten muuttuu, sitten pitää miettiä taas uudestaan.

Eteenpäin

Elämässä löytyy aina ilon ja innostuksen aiheita. Kannattaa keskittyä niihin ja miettiä, miten voisi niiden avulla kehittää itseään eteenpäin.

Joulu

Häärään töiden parissa aatonaattoon asti, sen jälkeen on aika rauhoittua hetkeksi. Joulu on yleensä hiljentymisen aikaa, mutta ehkä se voisi olla myös ilon juhla. Jouluna on lupa hemmotella paitsi läheisiään myös itseään –  eikä siihen välttämättä tarvita valtavaa määrää paketteja.

Motto

Let´s do it!

Terveiset maailmalle

Toivon kaikille iloa ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin! Iloista joulua!

*****

Sannan joulutarjouksen löydät TÄÄLTÄ, joulukalenterin luukusta nro 15.
Seuraa Bizarrea Facebookissa.

Bizarre Xmas Bazaar on avoinna 23.12.2016 saakka ma-la klo 10-18, su klo 12-16, poikkeuksena pe 23.12. klo 10-16. Helsingintie 2, Salo.

sanna1

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s