Joulukalenterin luukku nro 16: Ulkomaat voi kokea kotimaassakin

Ajatusvoimala Aikatran joulukalenterissa tapaamme tänä vuonna myös eri alojen yrittäjiä. Yrittäjät kertovat omasta työstään, työinnostuksestaan ja joulunvietostaan ja heittävät kehiin pienen joulutarjouksen. Tänään tapaamme Marian.

*****

Kuka

Maria Rantanen, lomatunnelman luoja

Hyvän tuulen elämyksiä

Meillä Mathildan Marinassa asiakkaat voivat kokea ulkomaat kotimaassa, unohtaa arjen ja rentoutua. Nauttia kauniista maisemasta, merestä ja auringosta. Meillä mahdollistetaan liki ympärivuotinen lomatunnelma ravintola- ja majoituspalveluineen, saunoineen ja kylpyineen. Veneellä on helppo tulla satamaan ja patikointimahdollisuudetkin ovat hyvät. Kaiken kruunaa upea merimaisema ja rento ilmapiiri.

Työinnostus

Työssä auttaa pysymään virkeänä ja innostuneena hyvä ja luotettava henkilökunta sekä iloiset ja tyytyväiset asiakkaat. Työ on välillä hyvin kiireistä, mutta toisinaan on aikaa olla kaffellakin. Ehdoton hyvän mielen tuoja on tämän paikan luonto ja ympäristö. Kun näkee tuon edessä aukeavan merimaiseman, ei voi kun huokaista onnesta, että saa työskennellä tällaisessa voimapaikassa.

Vapaalla

Vapaa-aikana luen ja lenkkeilen. Lenkkeillessä syntyy aina parhaat ideat. Vapaa-aika on tärkeää omaa aikaa ja vastapainoa työlle.

Joulu

Joulun tunnelma alkaa jo jouluvalmisteluista ja kunnon rauhoittuminen sitten joulurauhanjulistuksesta. Joulun vapaisiin päiviin kuuluvat glögi, lukeminen, suklaa, riisipuuro, elokuvat, villasukat ja kynttilät. Tärkeintä on rauhoittua ja tehdä asioita, jotka tuovat itselle hyvän joulumielen.

Motto

Nauti elämästä NYT.

Terveiset maailmalle

Antakaa lupa itsellenne rauhoittua ja olla vaan. Kaikkea ei tarvitse suorittaa tai tehdä itse. Rauhallista ja rentoa joulua.

****
Marian joulutarjouksen löydät TÄÄLTÄ, joulukalenterin luukusta nro 16.
Lisää Mariasta ja lomatunnelman luomisesta voit lukea sivulta www.mathildanmarina.fi

mariakuvat

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s