Joulukalenterin luukku nro 17: Ihminen tulee aina ensin

Ajatusvoimala Aikatran joulukalenterissa tapaamme tänä vuonna myös eri alojen yrittäjiä. Yrittäjät kertovat omasta työstään, työinnostuksestaan ja joulunvietostaan ja heittävät kehiin pienen joulutarjouksen. Tänään tapaamme Karin.

*****

Kuka

Kari Saarinen, ihmisten voimauttaja

Voimautumista musiikin keinoin

Toimin musiikkiterapeuttina Tmi Musakarissa ja autan ihmisiä voimautumaan musiikin ja keskustelun keinoin. Voimme keskustelun lisäksi laulaa, soittaa, kuunnella musiikkia, improvisoida tai vaikka säveltää. Musiikkiterapiassa musiikki on kuitenkin vuorovaikutuksen väline, ei itsetarkoitus. Ihminen ja hänen toiveensa ja tarpeensa ovat aina kaiken työskentelyn keskiössä.

Onnellisuusalue

Tärkeitä asioita omalle ilolleni ja onnellisuudelleni ovat hyvä uni, kävelylenkit, auringonpaiste, luminen maisema, valokuvaaminen, itsensä kouluttaminen ja jatkuva haastaminen. Itsensä haastamisessa en ajattele mentävän epämukavuusalueelle, vaan jännän äärelle, onnellisuusalueelle. Sille alueelle, jossa huomaa, että ponnisteluiden kautta oppii uutta ja saa siitä voimaa.

Työhyvinvointi

Itsestään pitää muistaa huolehtia, liikkua riittävästi ja syödä terveellisesti, jotta jaksaa paremmin. Omasta työstä ja mielenkiinnon kohteista kannattaa hankkia jatkuvasti lisää tietoa ja rikastaa omaa työtään, etsiä uusia tapoja tehdä sitä. Silloin työ pysyy mielekkäämpänä ja haastavampana. Oli se työ sitten mikä tahansa.

Joulu

Työni on sellaista, että ei siitä koskaan kokonaan pääse eroon. Aina tulee jostakin tilanteesta tai kohtaamisesta mieleen innostavia ideoita tai ajatuksia, joita voi työssä hyödyntää. Välillä on kuitenkin hyvä tehdä muutakin ja irtautua täysin työkuvioista, joten joulun aikaan pidän pari viikkoa lomaa. Vietän joulua perinteisesti perheen kanssa. Syödään ja ollaan yhdessä. Itselleni otan omaa aikaa lukemalla paljon dekkareita.

Motto

Ihminen tulee aina ensin, niin työssä kuin muussakin elämässä. Sillä ennen kaikkea: me kaikki olemme ihmisiä.

Terveiset maailmalle

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2017!

****
Karin joulutarjouksen löydät TÄÄLTÄ, joulukalenterin luukusta nro 17.
Seuraa Tmi Musakaria Facebookissa.

musakari2

 

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s