Etsitään työnohjaajaa eskalointitoimenpiteisiin

Kahvi meinasi mennä väärään kurkkuun, kun huomasin netissä innostavan työpaikkailmoituksen: Etsimme yhteistyökumppanillemme työnohjaajaa. Osui ja upposi. Jee, tää on mun paikka!

Silmieni eteen piirtyi sekunnin sadasosassa kuva itsestäni tekemässä edelleen tätä tämänhetkistä innostavaa työnohjaajan työtäni, mutta lisäbonuksena olisi säännöllinen kuukausipalkka ja ”normaalisti” karttuva eläke. Missä ovat CV, missä työnhakupohja, missä suosittelut!? Eikun rustaamaan hakemusta!

Väärän alan työnohjaaja

Mutta ei tarvinnut lukea kuin seuraava virke, niin johan into lässähti. Totesin, että ei minusta ole kyseisen pestin hakijaksi saatikka sen saajaksi. Olen työnhakuilmoitukseen nähden aivan väärän alan työnohjaaja.

Oma osaamiseni ja työpaikkailmoituksen mukaisessa työssä vaadittavat taidot ovat paikoitellen hyvin kaukana toisistaan. Erityisesti vikakuvauksiin perustuvien varaosien tilaaminen, eskalointitoimenpiteet sekä teknikon tehtävät kuulostivat pysäyttäviltä.

Etsimme työnohjaajaa työnohjaaja palkataan työnohjaaja palkkatyö työnhaku

Kuvakaappaus työnhakuilmoituksesta.

Suojaamaton ammattinimike

Hakuilmoituksessa on kaikki ihan oikein, hienosti paikallaan ja hyvin selitettynä. Siinä ei ole mitään vikaa. Työnohjaaja ei ole suojattu ammattinimike, joten sitä käytetään monessa erilaisessa työssä ja työpaikassa tällä hetkellä.

Oma työnohjaajuuteni on työyhteisöjen, työpaikkojen, tiimien ja esimiesten tukemista oman työn rohkeaan tutkimiseen, arviointiin ja kehittämiseen. Työnohjauksessa koulutetun työnohjaajan avulla muun muassa pohditaan työtä ja työrooleihin liittyviä kysymyksiä sekä jäsennetään työhön liittyviä kokemuksia ja tunteita. Tässä kontekstissa työnohjauksella on työhyvinvointia tukeva ja vahvistava tehtävä.

Minä ja moni kollegamme käytämmekin titteliä: työnohjaaja (STOry). Tämä kertoo sen, että työnohjaaja on Suomen työnohjaajat ry:n jäsen. Suomen työnohjaajiin kuuluvalla työnohjaajalla tulee olla tietynpituinen ohjaajakoulutus takanaan. Lisäksi STOry-nimikettä käyttävät työnohjaajat ovat sitoutuneet noudattamaan työnohjaajien eettisiä periaatteita. Nämä kriteerit täyttäviä ohjaajia voit etsiä TÄÄLTÄ.

Hae työpaikkaa

Minä jätän nyt siis suosiolla hakematta tuohon edellä mainittuun työnohjaajan paikkaan. Mutta hae sinä, joka täytät ilmoituksen toimenkuva-, toiminta- ja koulutusvaatimukset! Paikkaa pitää hakea 22.10.2017 mennessä.

Koko työnhakuilmoituksen voit käydä katsomassa TÄÄLTÄ.

Pidän sinulle peukkuja! 😀

****

– Terhi
www.aikatra.com
@aikatranterhi

Advertisement

Yksi kommentti artikkeliin ”Etsitään työnohjaajaa eskalointitoimenpiteisiin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s