Joulukalenterin luukku nro 20: Joustavaa tilojen törmäyttämistä

Ajatusvoimala Aikatran joulukalenterissa tapaamme tänä vuonna myös eri alojen yrittäjiä. Yrittäjät kertovat omasta työstään, työinnostuksestaan ja joulunvietostaan ja heittävät kehiin pienen joulutarjouksen. Tänään tapaamme Ilkan.

*****

Kuka

Ilkka Heinilä, tilojen törmäyttäjä

Mitä

Meillä Flextilassa autetaan tilojen tarjoajia ja työ- ja kokoustiloja tarvitsevia löytämään toisensa helposti, joustavasti ja ekologisesti. Palveluverkostoa kehitetään ja laajennetaan jatkuvasti ympäri Suomen. Itse työskentelen firmassa yrittäjänä, päällikkönä, sihteerinä, jalkamiehenä, kehittäjänä, markkinoijana, jokapaikanhöylänä, sekatyömiehenä. Ja joustavasti tottakai.

Työinnostus

Innostus pysyy, kun työ on vaihtelevaa. Tässä työssä jokainen päivä on erilainen ja kaikenlaista kiinnostavaa pääsee tekemään ja kokemaan. Haasteet pitävät mielen virkeänä ja valppaana. Olen ikuinen optimisti, jota takaiskut harmittavat vain pienen hetken ja sitten mennään jo taas kohti uusia seikkailuja.

Hyppy uuteen

Jos työssä alkaa tuntua siltä, että on jatkuvasti uupunut tai väsynyt, asialle pitäisi tehdä jotakin. Silloin voi auttaa hakeutuminen työn- tai tehtävänkiertoon tai opiskeluiden aloittaminen työn ohessa. Toisinaan hyppääminen uuteen tuntemattomaan työhön voi olla hyvä juttu, jos se vain on mahdollista. Tai sitten voi miettiä, voisiko vapaa-ajalla tehdä jotakin yllättävää ja innostavaa, kehittää itseään tai aloittaa vaikka jonkin uuden harrastuksen.

Joulu

Jouluna en tee töitä. Käyn ehkä laulamassa kauneimpia joululauluja, mutta muutoin vietän joulua pienessä piirissä vaatimattomasti, rauhasta ja hiljaisuudesta nauttien. Lahjatkaan eivät ole tärkeitä. Jouluna ei stressata eikä joulusta pidetä meteliä. Silloin ollaan vaan. Se on parasta.

Motto

Vierivä kivi ei sammaloidu.

Terveiset maailmalle

Ottakaa rauhallisesti, relax. Hyvää joulua!

****
Ilkan joulutarjouksen löydät TÄÄLTÄ, joulukalenterin luukusta nro 20.
Lisää Ilkasta ja tilojen törmäyttämisestä voit lukea sivulta www.flextila.com

ilkka8

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s